Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Overlijden melden Waardenburg

overlijden melden waardenburg Het is een enorm tragische gebeurtenis wanneer uw dierbare overleden is. Echter is het van enorm belang dat u zo snel mogelijk een uitvaartonderneming contacteert. Daarvoor bent u bij Lingese Uitvaartzorg aan het juiste adres. Wij van Lingese Uitvaartzorg hebben namelijk onze eigen verzorgingsteam en rouwvervoer tot onze beschikking. Wij zijn elke dag en nacht bereikbaar, en staan klaar om u verder te helpen. Ons team zal het overlijden van uw dierbare officieel melden. Daarna wordt de verzorging van het lichaam gedaan. Hier kunt u bij helpen of dit zelf doen. Wij adviseren en assisteren waar dit nodig is. Daarna wordt uw dierbare naar onze uitvaartcentrum gebracht. Één van onze uitvaartleiders zal alvast het een en ander bespreken over de uitvaart van uw dierbare. De uitvaartleider is uw vaste aanspreekpunt voor de uitvaart. Het overlijden melden in Waardenburg doet u door te bellen naar 0345 57 33 94.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Neem contact met ons op om het overlijden van uw dierbare te melden in Waardenburg

Wij zijn 24/7 bereikbaar via onze contact gegevens. Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen zoals de dierbare het voor ogen had. Daarom gaan wij met u in een uitgebreid gesprek om alle wensen te bespreken voor uw dierbare. Wij geven u mogelijkheden aan die beschikbaar zijn. Dit zijn er namelijk vaak meer dan u denkt. Met onze jarenlange ervaring en de expertise kunnen wij u altijd verder helpen. Wij zullen u volledig ontzorgen, en alles omtrent de uitvaart gaan regelen. Dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken, en heeft u de tijd om te rouwen. Wilt u ons nog iets laten weten voor de wensen van de uitvaart? Doe dit dan via de Laatste Wensen pagina. Wilt u meer weten over Lingese Uitvaartzorg, kijk dan op onze website en onze Facebook pagina.

.