Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Overlijden melden

Is uw dierbare recentelijk overleden en moet u het overlijden melden? Doe dit dan zo spoedig mogelijk. U krijgt een van onze uitvaartverzorgers aan de lijn van Lingese Uitvaartzorg door te bellen naar het nummer 0345 57 33 94. Lingese Uitvaartzorg zet zich voor de volle 100% in om u te verder te helpen met het afscheid nemen van uw dierbare. Wanneer u ons belt, maakt een van onze uitvaartverzorgers een afspraak met u om naar u toe te komen. Dan wordt het overlijden officieel gemaakt. Het verzorgingsteam gaat het lichaam van uw overledene verzorgen. Dit kan zowel bij u thuis als bij ons in het uitvaartcentrum. Ook kunt u zelf de verzorging doen. Dan assisteren en adviseren wij u waar het nodig is. Wij zijn dag en nacht paraat om onze werkzaamheden uit te voeren. Dus ongeacht de tijd, wees niet bang om ons te bellen om het overlijden te melden in en om Geldermalsen. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg, lees dan hieronder verder.

Het overlijden melden en de uitvaart laten verzorgen in Geldermalsen en omstreken, Lingese Uitvaartzorg helpt u graag verder

Wij zijn namelijk een uitvaartondernemer die jarenlang bekend is met de regio en de mogelijkheden die het biedt. Wij gaan samen met u en de nabestaanden in gesprek om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen op de manier zoals de nabestaanden en de overleden dierbare het voor ogen hadden. Een afscheid waar u later met een goed gevoel aan terug kunt denken.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Er zijn veel mogelijkheden bij een uitvaart, en het is natuurlijk volledig aan u hoe u de uitvaart verzorgd wilt hebben. Kijk daarom hier voor de mogelijkheden die er zijn. Het kan altijd gebeuren dat u later nog aan iets denkt wat u ons nog wilt laten weten voor de uitvaart. Vul dit dan in op onze laatste wensen pagina, of neem daarvoor contact met ons op. Dat doet u via onze Facebook of contact pagina.

.