Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartverzorging West Betuwe

Uitvaartverzorging West Betuwe verzorgd door Lingese Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging West BetuweBent u op zoek naar een ervaren uitvaartverzorging, die een prachtige afscheid kan verzorgen in de West Betuwe? Wij van Lingese Uitvaartzorg helpen u enorm graag verder met het verzorgen van een waardig en gepast afscheid voor uw dierbare. Wij weten immers als geen ander hoe ingrijpend het overlijden van uw dierbare is, en hoe emotioneel en tijdrovend de periode na het overlijden is. Daarom staat ons hecht team samen met een vaste uitvaartleider dag en nacht voor u klaar, om u te begeleiden door deze heftige periode. Ons team zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. De uitvaart zelf wordt naar uw wens en de wensen van uw dierbare verzorgd. Ook wordt alles omtrent de uitvaart voor u geregeld. Dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken, en kunt u rustig rouwen om uw dierbare. Lees verder voor meer over onze uitvaartverzorging in de West Betuwe.

Laat een prachtige uitvaart in de West Betuwe verzorgen door Lingese Uitvaartverzorging

Onze uitvaartleiders hebben veel ervaring met het verzorgen van uitvaarten in de West Betuwe. Hierom kunnen wij u veel opties aanbieden bij de uitvaart van uw dierbare in deze regio. Wij gaan samen met u in een uitgebreid gesprek, waarin we de wensen en de mogelijkheden bespreken voor de uitvaart. Er is niets mooier dan een persoonlijk afscheid, en wij willen dit samen met u bewerkstelligen. U heeft namelijk veel mogelijkheden om de uitvaart te personaliseren. Denkt u hierbij aan de decoratie bij de uitvaart, maar ook de locatie, het rouwvervoer, de rouwkist en nog veel meer. Alles is mogelijk, en wij helpen u graag verder met uw wensen. Uiteindelijk wordt er een uitvaart verzorgd, waar later met een fijn en warm gevoel op teruggekeken wordt.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Wellicht heeft u interesse in de Facebook pagina van Lingese Uitvaartzorg.

.