Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Zaltbommel

Uitvaart vanuit Zaltbommel laten regelen door Lingese Uitvaartzorg

Is uw dierbare recentelijk overleden, en wilt u de uitvaart laten plaatsvinden in de omgeving van Zaltbommel? Dan helpen wij van Lingese Uitvaartzorg u enorm graag verder met het verzorgen van een mooi afscheid. Lingese Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartonderneming die al een lange tijd een vertrouwde naam is in onze regio. Onze ervaren uitvaartverzorgers Peter Winkel, Petra van Wijngaarden en Chantal van Wijngaarden staan voor u klaar om een prachtig afscheid te verzorgen voor uw dierbare. Hierbij zullen wij u ook van alle zorgen ontnemen, en alles regelen wat komt kijken bij het overlijden van uw dierbare naast de uitvaart. Als uw dierbare nog recentelijk overleden is, bel ons dan om een afspraak te maken om naar u toe te komen. Wij zijn elk uur van de dag, elke dag in de week bereikbaar. Lees hieronder verder voor meer over een uitvaart van Lingese Uitvaartzorg.

Laat de prachtige uitvaart in Zaltbommel verzorgd worden door Lingese Uitvaartzorg

Samen met u en de nabestaanden gaan we aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget een onvergetelijke afscheid organiseren van uw dierbare. Wij vinden het hierbij erg mooi om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarom kunt u altijd uw laatste wensen voor de uitvaart aan ons laten weten, als u een idee heeft waarvan u wilt dat wij die uitvoeren. U kunt een rouw wagen kiezen die bij uw dierbare past. Ook kunt u een uitvaart locatie buiten onze eigen uitvaartcentrum vinden waar uw overleden dierbare graag kwam en waar u fijne herinneringen aan heeft. Dit maakt de uitvaart alleen maar mooier.

Wij gaan graag kijken wat de mogelijkheden zijn, en uw wensen werkelijkheid laten worden. U vult uw laatste wensen voor de uitvaart gemakkelijk in op het formulier door hier te klikken. Voor vragen neemt u contact met ons op via de contactpagina of Facebook.

.