Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Beesd

Crematie Beesd geregeld door Lingese Uitvaartzorg

Cremeren BeesdBent u op zoek naar een uitvaartonderneming die beschikt over een eigen uitvaartcentrum? Dan bent u bij Lingese Uitvaartzorg aan het juiste adres, voor het laten verzorgen van een crematie in Beesd. Wij hebben namelijk onze eigen uitvaartcentrum ter beschikking in de omgeving van Beesd. U vindt onze uitvaartcentrum aan de Groen van Prinstererstraat 1, in Geldermalsen. Dit is een uitermate geschikte locatie voor het nemen van een rustige afscheid van uw overleden geliefde. U vindt in onze uitvaartcentrum een aula, waar de uitvaartdienst en de uitvaartplechtigheid gehouden kunnen worden. Na de plechtigheid kan de familie in de aula gecondoleerd worden. Ook kunnen wij de nabestaanden voorzien van een hapje en een drankje. Denkt u hierbij aan warme hapje, broodjes of een high tea. Wilt u een impressie krijgen van onze uitvaartcentrum? Dan bent u altijd welkom om een keer langs te komen. Meer over een crematie in Beesd leest u hieronder.

Laat een prachtig afscheid verzorgen door Lingese Uitvaartzorg in Beesd

Bij Lingese Uitvaartzorg gaan de uitvaartleiders altijd te werk met de wensen van de nabestaanden als centrale gedachtegang. Wij gaan namelijk in een uitgebreid gesprek met u en de nabestaanden om alle wensen te bespreken voor de crematie. Zo heeft u tal van mogelijkheden die bij een uitvaart komen kijken. Denkt u hierbij aan de decoratie van de uitvaartlocatie, het rouwvervoer, de uitvaartkist en nog veel meer. Wellicht heeft u interesse in een ‘stille crematie’. Dan vindt de crematie in Beesd niet plaats in ons uitvaartcentrum, maar wordt het afscheid genomen op een door u gekozen locatie. Dit maakt de uitvaart van uw geliefde nóg persoonlijker. Zo komt er een prachtig afscheid tot stand, waar men later met een fijn en warm gevoel aan terug kan denken.

Wilt u een keer langskomen bij onze uitvaartcentrum of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de contact pagina of onze Facebook pagina.