Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Beesd

Uitvaart Beesd verzorgd door Lingese Uitvaartzorg

Uitvaart BeesdBent u op zoek naar een ervaren uitvaartonderneming die een mooi en gepast uitvaart verzorgd voor uw dierbare in de omgeving van Beesd? Neem dan zo snel mogelijk contact op het het team van Lingese Uitvaartzorg. Wij beschikken namelijk over onze eigen verzorgingsdienst. Wij zijn dag en nacht beschikbaar, en wij komen zo spoedig mogelijk uw kant op voor het officieel melden van het overlijden en het verzorgen van het lichaam. Ook zal een uitvaartleider met u in gesprek gaan. Dit wordt namelijk uw vaste aanspreekpunt voor de periode van de uitvaart van uw dierbare. U kunt uw uitvaartleider dag en nacht contacteren voor al uw vragen en wensen bij de uitvaart. Ook gaat hij of zij alle zorgen uit uw handen nemen, en alles omtrent het overlijden van uw dierbare regelen. Dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Meer over onze uitvaartonderneming leest u op onze website.

Een prachtig afscheid in Beesd laat u verzorgen door Lingese Uitvaartzorg

Wij van Lingese Uitvaartzorg gaan altijd aan de slag met de wensen van de dierbare en de nabestaanden als richtlijn. Onze uitvaartleider gaat namelijk met u in een uitgebreid gesprek, om alle wensen voor de uitvaart in Beesd te bespreken. Bij de uitvaart heeft u immers veel mogelijkheden, om het te personaliseren naar de overleden geliefde. Een persoonlijke uitvaart, waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken. Voor een crematie kunt u ten alle tijden onze uitvaartcentrum in Geldermalsen gebruiken. Dit is een geschikte uitvaart locatie om een rustig afscheid te nemen van uw dierbare. Ook verzorgen wij graag een begrafenis in Beesd, en hebben wij veel kennis van begraafplaatsen en mogelijkheden in de omgeving.

Heeft u verder nog vragen of onduidelijkheden omtrent de begrafenis of crematie in Beesd? Neem dan contact met ons op, via de contact pagina of Facebook pagina.

.