Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Opbaarlocatie Beesd

Opbaarlocatie Beesd bij Lingese Uitvaartzorg 

Opbaarlocatie BeesdHet verliezen van een dierbare is helaas onvermijdelijk. Het afscheid nemen van uw geliefde is een emotionele en moeilijk periode. Mogen wij u helpen bij het nadenken over het afscheid? In deze tijd komen er veel zaken op u af, terwijl uw hoofd er nu helemaal niet naar staat. De uitvaartverzorgers van Lingese Uitvaartzorg willen uw zorgen uit handen nemen en samen met u een waardig afscheid creëren. Wij verzorgen uitvaarten in de Lingestreek, van Gorinchem tot Doornenburg. 

Lingese Uitvaartzorg is gevestigd in Geldermalsen, maar in bezig van vele locaties verspreid door heel Nederland. Wij zijn een kleinschalige en persoonlijke uitvaartonderneming. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en zorgzaam. Allen zijn ze goed opgeleid en hebben ze de kennis die ze nodig hebben. Lingese Uitvaartzorg heeft een eigen uitvaartcentrum tot haar beschikking. In het uitvaartcentrum bevindt zich een aula, een 24-uurs kamer voor het opbaren van de overledene en een rouwkamer. 

Ons uitvaartcentrum 

Na het overlijden van uw dierbare is het eerste aanspreekpunt ons verzorgingsteam. Ons team zorgt ervoor dat uw dierbare voor het laatst verzorgd wordt. Zij beschikken over alle voorzieningen en expertise die u mag verwachten voor een totale verzorging. De verzorging kan thuis plaatsvinden, maar kan ook bij ons in het uitvaartcentrum. Natuurlijk mag u de verzorging van uw dierbare zelf doen, of samen met onze hulp. Ons team kan u adviseren en assisteren waar nodig.

Naast ons verzorgingsteam beschikken wij ook over twee eigen rouwauto’s. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Hier kunt u gebruik van maken, natuurlijk kan dit ook anders. Uw wensen zijn voor ons het belangrijkste, onze uitvaartverzorgers denken met u mee. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden. Als u vragen heeft kunt u ook altijd even bellen. Onze medewerkers staan voor u klaar, zij helpen u verder. 

.