Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Beusichem

Crematie Beusichem bij Lingese Uitvaartzorg 

Cremeren BeusichemMet meer dan 25 jaar ervaring weten wij bij Lingese Uitvaartzorg wat u nodig heeft. Wanneer een dierbare overlijdt gaat u een moeilijke periode tegemoet. Opeens moet er van alles geregeld worden en allerlei beslissingen genomen worden. Wij willen u hierin ondersteunen. We begrijpen dat uw hoofd hier op dit moment even niet naar staat. Daarom willen wij ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de crematie in Beusichem. Onze medewerkers hebben allemaal een persoonlijke en betrokken houding. 

Communicatie tussen u en de uitvaartverzorger is uiteraard belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat u een vaste uitvaartverzorger krijgt. Met deze persoon kunt u alles bespreken. We zullen ruim de tijd nemen om al uw wensen en voorkeuren te bespreken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw wensen ook gerealiseerd worden. Ook bieden wij nazorg aan, wij willen er ook voor u zijn na de uitvaart. Denk aan een goed gesprek of het regelen van praktische zaken. 

Een prachtig afscheid laten organiseren in Beusichem

Een crematie organiseren in Beusichem kan op verschillende manieren. Zo kunt u er voor kiezen om een standaard crematie te organiseren. Dit betekent dat de crematie en het afscheid plaats vinden in het crematorium nabij Beusichem. Neemt u liever afscheid op een andere locatie? Dan kunt u ook kiezen voor een stille crematie. Dit houdt in dat alleen de crematie van het lichaam plaatsvindt in het crematorium. De locatie waar u afscheid wilt nemen, mag u zelf kiezen.

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste locatie te vinden. In de omgeving van de Lingestreek zijn vele mooie locaties te vinden, zowel binnen als buiten. We hebben ervaring met het organiseren van uitvaarten in verschillende locaties in de omgeving. Daarom kunnen we u helpen bij het kiezen van de juiste locatie. Belangrijk is dat het voldoet aan uw wensen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over een uitvaart in Beusichem, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

.