Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Culemborg

Cremeren Culemborg door Lingese Uitvaartzorg

Cremeren CulemborgIs uw dierbare recentelijk overleden en bent u op zoek naar een uitvaartonderneming in de omgeving van Culemborg? Dan bent u op de website van Lingese Uitvaartzorg aan het juiste adres. Lingese Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartonderneming met een hecht team. Ons team staat dag en nacht klaar voor de nabestaanden van de overleden dierbare. Onze prioriteit is om ervoor te zorgen dat de nabestaanden van de dierbare met professie en zorg begeleidt worden door deze emotionele periode. Het is immers een enorm ingrijpende gebeurtenis wanneer uw dierbare overlijdt. Daarom gaan wij ervoor zorgen dat alle zorg uit uw handen wordt genomen. Wij gaan alles wat betreft de uitvaart zelf en alles eromheen voor u regelen. Dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Meer over het laten cremeren van uw dierbare in Culemborg leest u hieronder.

Laat het cremeren van uw dierbare in Culemborg plaatsvinden in het uitvaartcentrum van Lingese Uitvaartzorg

Lingese Uitvaartzorg beschikt zich namelijk over haar eigen uitvaartcentrum. Ons uitvaartcentrum vindt u aan de Groen van Prinstererstraat 1 te Geldermalsen. In onze uitvaartcentrum vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een waardig afscheid. Alles is eraan gedaan om de nabestaanden een plek te geven, zodat er een vredig afscheid genomen kan worden van de overleden dierbare. Zo beschikken wij onder andere over een aula, waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. Ook vindt u er een 24-uurskamer, en is er de mogelijkheid voor een hapje en drankje na de ceremonie. Heeft u meer interesse in een afscheid op een door u gekozen locatie? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Wij denken graag met u mee over een geschikte en persoonlijke locatie. U kunt ons ten alle tijden contacteren met uw wensen en ideeën via de telefoon, mail of onze Facebook pagina.

.