Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Haaften

Begrafenis Haaften organiseren met Lingese Uitvaartzorg 

Begrafenis HaaftenBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een begrafenis in Haaften? Dan zit u bij Lingese Uitvaartzorg goed. In het dorp Geldermalsen is Lingese Uitvaartzorg gevestigd. Wij verzorgen uitvaarten in de omgeving van de Lingestreek. In de omgeving zijn verschillende plaatsen aan te wijzen die deze streek zo bijzonder maken. Daarom zijn er genoeg mooie locaties om afscheid te nemen van een dierbare. Het overlijden van een dierbare is altijd een moeilijke periode. Daarom staat ons team voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen. Voor een begrafenis in Haaften moet veel geregeld worden. Wij begrijpen dat uw hoofd op dit moment hier niet naar staat. 

Hiernaast zijn er veel mogelijkheden om een begrafenis in Haaften te organiseren. Dit kunnen soms ook best lastige keuzes zijn. Hier kan ons team u in informeren en adviseren. Zo kunt u kiezen om de uitvaart te organiseren in ons uitvaartcentrum. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op een andere locatie afscheid te nemen. Zo zijn er genoeg mooie locaties in de omgeving. 

Kleinschalig en persoonlijk

De juiste locatie kiezen voor een begrafenis in Haaften is belangrijk. Het moet voldoen aan uw wensen en het moet de sfeer hebben waar u naar op zoek bent. Onze organisatie is kleinschalig en bekend met de regio. Dit betekent ook dat wij ervaring hebben met het organiseren van uitvaarten in verschillende locaties in de omgeving. Wij zullen er alles aan doen om de wensen van de overledene en de nabestaanden in de uitvaart te verwerken. 

Wij snappen hoe belangrijk het is om persoonlijk en gedenkwaardig afscheid van een dierbare te kunnen nemen. Daarom werken wij met een vast verzorgingsteam. Dat betekent dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft, met deze persoon bespreekt u al uw wensen. U kunt gemakkelijk met deze vaste persoon communiceren.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Voor al onze mogelijkheden kunt u even verder kijken of neem contact met ons op. Doe dit vooral als u vragen heeft of als u meer informatie wilt. 

.