Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartcentrum Meteren

Uitvaartcentrum Meteren bij Lingese Uitvaartzorg 

Uitvaartcentrum MeterenLingese Uitvaartzorg regelt uitvaarten in de omgeving van de Lingestreek. Wij staan klaar om u te helpen bij het regelen van een uitvaart. Wij werken met een vast verzorgteam. Het verliezen van een dierbare is emotioneel een moeilijk. Daarom zorgen wij dat u een vast aanspreekpunt heeft. Met deze persoon kunt u al uw wensen bespreken. Wij gaan er dan voor zorgen dat deze gerealiseerd kunnen worden. 

Lingese Uitvaartzorg heeft een uitvaartcentrum waar we een mooie en verzorgde uitvaart kunnen organiseren. De familie heeft hier de mogelijkheid om zich terug te trekken in een rouwkamer. Hier kan afscheid genomen worden. Daarnaast is er een aula aanwezig. In ons uitvaartcentrum is plek voor ongeveer 65 mensen. Natuurlijk kunt er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een andere locatie. Dit kan bijvoorbeeld bij een stille crematie. Hierbij vindt alleen de crematie plaats in het crematorium, de rest vindt plaats op een andere locatie. 

Ons huiselijke uitvaartcentrum 

Onze aula is huiselijk ingericht en uitermate geschikt om een uitvaartdienst te houden. De aula in het uitvaartcentrum wordt ook gebruikt om familie te condoleren en iets met elkaar te eten en drinken. Ook hiervoor is er van alles mogelijk. Om een indruk te krijgen van het uitvaartcentrum kunt u natuurlijk even komen kijken of bekijk de foto’s op onze website. 

Lingese Uitvaartzorg biedt u ook de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen, deze kan ook op video opgeslagen worden. Daarnaast zijn wij in het bezit van ons eigen rouwvervoer, een auto en een bus. Ook leveren we nazorg, denk aan het regelen van praktische zaken na de uitvaart.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Ons team van uitvaartverzorgers zijn persoonlijk en betrokken en staat voor u klaar. Wij nemen u graag de zorgen uit handen. Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 

.