Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Overlijden melden Tiel

Overlijden melden TielWanneer een dierbare overlijdt belandt u in een moeilijke en emotionele periode. Er komt van alles op u af, juist wanneer uw hoofd er niet naar staat. Lingese Uitvaartzorg wil er voor u zijn in deze periode. We denken mee over de uitvaart en nemen uw zorgen uit handen. Onze uitvaartverzorgers zijn deskundig, zorgzaam en betrokken. Ze zullen u bij staan waar u dat wilt. 

Lingese Uitvaartzorg is een kleinschalige onderneming in het dorp Geldermalsen. We beschikken over een eigen uitvaartcentrum met een aula, rouwkamer en 24-uurs kamer. In onze aula heeft u de mogelijkheid om de uitvaartdienst te houden. De rouwkamer is geschikt om u even terug te trekken met familie en onze 24-uurs kamer is bedoeld om u geliefde op te baren. U kunt uw dierbare hier bezoeken wanneer u wilt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw geliefde ergens anders of thuis op te baren. 

De mogelijkheden 

Bij het regelen van een uitvaart zijn er vele mogelijkheden. Ook bij Lingese Uitvaartzorg kunt u kiezen uit veel mogelijkheden, dingen waarvan u niet wist dat het kon. Graag bespreken wij persoonlijk met u de mogelijkheden, zo kunnen we samen uw wensen doornemen. Het belangrijkste is dat de uitvaart voldoet aan uw wensen en de laatste wens van uw dierbare. Wij kunnen u adviseren bij het maken van deze keuzes.

Als locatie voor het afscheid kunt u natuurlijk gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Wij bieden u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een andere locatie. In de regio zijn vele mogelijkheden hiervoor, onze uitvaartverzorgers hebben ervaring met verschillende locaties en kunnen u hierover informeren. Bij een stille crematie bijvoorbeeld kiest u om afscheid te nemen op een andere locatie dan het crematorium.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

.