Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartlocatie Tiel

Uitvaartlocatie Tiel bij Lingese Uitvaartzorg 

Uitvaartlocatie TielHet verliezen van een geliefde is zwaar. U belandt in een moeilijke en emotionele periode. De uitvaartverzorgers van Lingese Uitvaartzorg staan voor u klaar. Wij willen u helpen bij het nadenken over de uitvaart en de vele beslissingen die u moet nemen in deze periode. Lingese Uitvaartzorg is gevestigd in Geldermalsen en verzorgt uitvaarten in de Lingestreek. Wij helpen u graag bij het organiseren van een waardig en passend afscheid. 

Lingese Uitvaartzorg beschikt over haar eigen uitvaartcentrum. In ons uitvaartcentrum bevindt zich een aula waar u de uitvaartdienst zou kunnen houden. Daarnaast is er een 24-uurs kamer voor het opbaren van de overledene en een rouwkamer waar u zich met familie kunt terugtrekken. U kunt ervoor kiezen om het afscheid in ons uitvaartcentrum te houden of in het crematorium. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een andere locatie. Hierin zijn vele mogelijkheden. 

De locatie 

Bij het kiezen van een uitvaartlocatie is het belangrijkste dat de locatie voldoet aan uw wensen. Daarnaast moet het de juiste sfeer uitstralen. De uitvaartverzorgers van Lingese Uitvaartzorg heeft ervaring met verschillende locaties en is bekend in de regio. Hierdoor weten wij goed wat de opties zijn en kunnen wij u hier over informeren en in adviseren. Denk aan een mooie locatie aan een meer of binnen wanneer het weer niet mee zit. Het kan ook een locatie zijn die wat betekende voor uw dierbare. 

Wij hopen dat wij u mogen bijstaan in deze moeilijke periode. Uw wensen staan bij ons centraal en samen met u creëren we een waardig afscheid. Voor ons is het belangrijk dat het afscheid passend en persoonlijk is. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder. 

.