Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart West Betuwe

Uitvaart West Betuwe verzorgd door Lingese Uitvaartzorg

Uitvaart West BetuweBent u op zoek naar een uitvaartonderneming in de omgeving van West Betuwe? Dan bent u bij Lingese Uitvaartzorg aan het juiste adres. Lingese Uitvaartzorg is namelijk een ervaren uitvaartonderneming, die al jaren actief is met het verzorgen van uitvaarten in de omgeving van de West Betuwe. Door onze ervaring kunnen wij onze klanten veel mogelijkheden en opties aanbieden bij de uitvaart van de overleden dierbare. Er is immers niets mooier dan een persoonlijk afscheid. Wanneer u ons voor het eerst contacteert, zult u een vaste uitvaartleider toegewezen krijgen. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor de uitvaart van uw dierbare. De uitvaartleider begeleidt u met zorg en professie door een emotionele en zware periode. U kunt uw uitvaartleider dag en nacht bereiken met al uw vragen en wensen. Wilt u meer weten over een uitvaart in West Betuwe verzorgd door Lingese Uitvaartzorg, lees dan verder.

Laat een prachtige uitvaart in de West Betuwe volledig verzorgen door Lingese Uitvaartzorg

U heeft veel mogelijkheden bij de uitvaart van uw dierbare, om het zo persoonlijk en gepast te maken zoals u het wilt. Zo heeft u uiteraard de keuze uit een begrafenis en een crematie. Voor een begrafenis zijn er in de West Betuwe prachtige begraafplaatsen waar u het afscheid kunt laten plaatsvinden. Ook hebben wij onze eigen uitvaartcentrum beschikbaar in de omgeving van de West Betuwe, waar u de ceremonie kunt laten plaatsvinden. Een stille crematie is ook een mogelijkheid, waar u het afscheid op een door u gekozen locatie laat plaatsvinden. Dit is een optie die de uitvaart nóg persoonlijker maakt. Bij de uitvaart kunt u uiteraard zelf een keuze maken uit de decoratie, het rouwvervoer, de uitvaartkist en meer. Wij leggen u alle mogelijkheden voor, en helpen u verder waar het nodig is.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.

.