Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.1 op basis van 47 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Buurmalsen

Uitvaart Buurmalsen verzorgd door Lingese Uitvaartzorg

Uitvaart BuurmalsenWilt u een waardig en gepast uitvaart laten verzorgen door een ervaren uitvaartonderneming in de omgeving van Buurmalsen? Dan helpen wij van Lingese Uitvaartzorg u enorm graag verder met de uitvaart van uw dierbare. Wij zijn namelijk een ervaren uitvaartonderneming, die u begeleidt tijdens deze zware en emotionele periode. U krijgt vanaf het eerste contact moment een vaste uitvaartleider toegewezen, waar u ten alle tijden uw vragen en wensen kunt achterlaten. Het is ons doel om de overleden dierbare een waardig afscheid te geven, die hij of zij voor ogen had. Wij gaan samen met de nabestaanden in gesprek om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Aan de hand van uw wensen werken wij met transparante wijze aan de uitvaart van de dierbare. Heeft u interesse in een uitvaart verzorgd door Lingese Uitvaartzorg, raadpleeg dan onze website.

Het team van Lingese Uitvaartzorg verzorgd graag een waardig uitvaart voor uw dierbare in Buurmalsen

Door onze jarenlange ervaring met het verzorgen van uitvaarten in de omgeving van Buurmalsen, kunnen wij u vele mogelijkheden aanbieden voor bij de uitvaart. Er zijn in de omgeving van Buurmalsen unieke begraafplaatsen waar u de begrafenis kunt laten plaatsvinden. Voor een crematie hebben wij onze eigen uitvaartcentrum ter beschikking. U vindt onze uitvaartcentrum aan de Groen van Prinstererstraat 1, te Geldermalsen. Dit is een geschikte locatie voor een gepaste uitvaart, waar alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. U kunt de ceremonie in de aula laten plaatsvinden. Ook is eer een 24-uurskamer aanwezig, en zijn de faciliteiten aanwezig voor een hapje en drankje achteraf. U bent van harte welkom om een keer langs te komen. Ten slotte is een stille crematie ook een unieke optie voor een unieke uitvaart. Meer over de stille crematie leest u hier.

Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.