Uitvaart Tricht

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Tricht organiseren met Lingese Uitvaartzorg

Uitvaart TrichtBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een uitvaart in Tricht? Dan zit u bij Lingese Uitvaartzorg goed. Lingese Uitvaartzorg regelt uitvaarten in de omgeving van de Lingestreek. We zijn gevestigd in het dorp Geldermalsen. Rondom dit dorp zijn prachtige plaatsen aan te wijzen die deze streek zo bijzonder maken. De omgeving biedt meerdere locaties om een mooi afscheid te kunnen organiseren. Afscheid nemen van een dierbare is altijd moeilijk. Wanneer een dierbare overlijdt gaat u een moeilijke periode tegemoet. Lingese Uitvaartzorg wil u hierbij helpen.

Voor een uitvaart in Tricht moet veel geregeld worden. Wij willen uw zorgen wegnemen door met u samen de uitvaart in Tricht te organiseren. Met een van onze medewerkers bespreekt u uw wensen en voorkeuren. Deze medewerker is uw vaste contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat er geen problemen ontstaan in de communicatie. Wij nemen ruim de tijd om aandachtig naar uw wensen te kunnen luisteren. Zo kunnen we ook de tijd nemen om te zorgen dat uw wensen verwerkt worden in de uitvaart.

De juiste locatie vinden

Onze organisatie is kleinschalig en bekend met de omgeving. Dit betekent dat we u kunnen helpen als het gaat om het vinden van een locatie. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van uitvaarten op verschillende locaties. Heeft u zelf al een locatie voor een uitvaart in Tricht in uw hoofd, dan is dat ook mooi. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de uitvaart te houden bij ons in het uitvaartcentrum. Om een impressie van onze locatie te krijgen kunt u vast even kijken naar de foto’s. U kunt natuurlijk ook altijd even komen kijken.

Op onze uitvaart locatie hebben we een aula en een rouwkamer tot onze beschikking. Hier hebben we plaats voor ongeveer 65 mensen. Daarnaast beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Zo hebben we een auto en een bus waar acht personen en de overledene in vervoerd kunnen worden. Als u vragen heeft over een crematie in Trichtof een begrafenis in Tricht, neem dan gerust contactmet ons op.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek formulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.