Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Tricht

Uitvaart Tricht organiseren met Lingese Uitvaartzorg 

Uitvaart TrichtBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een uitvaart in Tricht? Dan zit u bij Lingese Uitvaartzorg goed. Lingese Uitvaartzorg regelt uitvaarten in de omgeving van de Lingestreek. We zijn gevestigd in het dorp Geldermalsen. Rondom dit dorp zijn prachtige plaatsen aan te wijzen die deze streek zo bijzonder maken. De omgeving biedt meerdere locaties om een mooi afscheid te kunnen organiseren. Afscheid nemen van een dierbare is altijd moeilijk. Wanneer een dierbare overlijdt gaat u een moeilijke periode tegemoet. Lingese Uitvaartzorg wil u hierbij helpen. 

Voor een uitvaart in Tricht moet veel geregeld worden. Wij willen uw zorgen wegnemen door met u samen de uitvaart in Tricht te organiseren. Met een van onze medewerkers bespreekt u uw wensen en voorkeuren. Deze medewerker is uw vaste contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat er geen problemen ontstaan in de communicatie. Wij nemen ruim de tijd om aandachtig naar uw wensen te kunnen luisteren. Zo kunnen we ook de tijd nemen om te zorgen dat uw wensen verwerkt worden in de uitvaart. 

De juiste locatie vinden 

Onze organisatie is kleinschalig en bekend met de omgeving. Dit betekent dat we u kunnen helpen als het gaat om het vinden van een locatie. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van uitvaarten op verschillende locaties. Heeft u zelf al een locatie voor een uitvaart in Tricht in uw hoofd, dan is dat ook mooi. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de uitvaart te houden bij ons in het uitvaartcentrum. Om een impressie van onze locatie te krijgen kunt u vast even kijken naar de foto’s. U kunt natuurlijk ook altijd even komen kijken. 

Op onze uitvaart locatie hebben we een aula en een rouwkamer tot onze beschikking. Hier hebben we plaats voor ongeveer 65 mensen. Daarnaast beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Zo hebben we een auto en een bus waar acht personen en de overledene in vervoerd kunnen worden. Als u vragen heeft over een crematie in Tricht of een begrafenis in Tricht, neem dan gerust contact met ons op. 

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

.