Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartlocatie Waardenburg

Uitvaart Waardenburg organiseren met Lingese Uitvaartzorg 

Uitvaart WaardenburgOp zoek naar een uitvaartverzorger voor uw uitvaart in Waardenburg? Lingese Uitvaartzorg regelt uitvaarten in de omgeving van de Lingestreek. We zijn gevestigd in het dorp Geldermalsen. Rondom dit dorp zijn prachtige plaatsen aan te wijzen die deze streek zo bijzonder maken. De omgeving biedt een goede uitvaartlocatie bij Waardenburg om een mooi afscheid te kunnen organiseren. Afscheid nemen van een dierbare is altijd moeilijk. Wanneer een dierbare overlijdt gaat u een moeilijke periode tegemoet. Lingese Uitvaartzorg wil u hierbij helpen. 

Voor een uitvaart in Waardenburg moet veel geregeld worden. Wij willen uw zorgen wegnemen door met u samen de uitvaart te organiseren. Met een van onze medewerkers bespreekt u uw wensen en voorkeuren. Deze medewerker is uw vaste contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat er geen problemen ontstaan in de communicatie. Wij nemen ruim de tijd om aandachtig naar uw wensen te kunnen luisteren. Zo kunnen we ook de tijd nemen om te zorgen dat uw wensen verwerkt worden in de uitvaart. 

Begrafenis Waardenburg

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor begraven in Waardenburg? Lingese Uitvaartzorg staat voor u klaar om u te begeleiden bij het regelen van een begrafenis in Waardenburg. Onze ervaren medewerkers kennen de omgeving goed en kunnen u helpen bij het vinden van een geschikte begraafplaats. Daarnaast beschikken we over een aula en een rouwkamer op onze locatie in Geldermalsen, waar tot ongeveer 65 personen afscheid kunnen nemen. Met ons eigen rouwvervoer kunnen we de overledene en maximaal acht personen vervoeren naar de begraafplaats, om op een respectvolle wijze de laatste rustplaats te bereiken.

Crematie Waardenburg

Ook voor cremeren in Waardenburg kunt u bij Lingese Uitvaartzorg terecht. Wij helpen u graag bij het organiseren van de crematieceremonie op een door u gekozen locatie. Indien gewenst kunt u ook gebruikmaken van onze aula en rouwkamer in Geldermalsen. Met ons eigen rouwvervoer kunnen we de overledene en maximaal acht personen vervoeren naar het crematorium. Zodat de crematie in Waardenburg op gepaste wijze kan plaatsvinden. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het regelen van een respectvol afscheid.

De juiste locatie vinden 

Onze organisatie is kleinschalig en bekend met de omgeving. Dit betekent dat we u kunnen helpen als het gaat om het vinden van een locatie. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van uitvaarten op verschillende locaties. Heeft u zelf al een locatie in uw hoofd, dan is dat ook mooi. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de uitvaart te houden bij ons in het uitvaartcentrum. Om een impressie van onze locatie te krijgen kunt u vast even kijken naar de foto’s. U kunt natuurlijk ook altijd even komen kijken. 

Op onze locatie hebben we een aula en een rouwkamer tot onze beschikking. Hier hebben we plaats voor ongeveer 65 mensen. Daarnaast beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Zo hebben we een auto en een bus waar acht personen en de overledene in vervoerd kunnen worden voor de begrafenis of crematie.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. 

.