Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Laatste Eer Uitvaartverzorging en Riepma Uitvaartverzorging zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Lingese Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 27 recensies

Familiekamer 24/7

Familiekamer 24/7 toegankelijk

Het uitvaartcentrum van Lingese Uitvaartzorg beschikt over een familiekamer waar u 24/7 naar toe kunt. Uw dierbare wordt daar desgewenst opgebaard en u kunt op elk tijdstip van de dag bij de overledene zijn. U krijgt van ons de sleutel van de familiekamer. Een afspraak maken voor een rouwbezoek is dus niet nodig. U mag de familiekamer aanpassen door bloemen neer te zetten of een schilderij of foto in de kamer te plaatsen. We hebben geprobeerd de familiekamer huiselijk in te richten…u kunt dit dus zelf nog wat aanpassen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

(Klik met u muis op de foto om deze te vergroten.)