Familiekamer 24/7

Bel ons en we helpen u meteen.

Het uitvaartcentrum van Lingese Uitvaartzorg beschikt over een familiekamer waar u 24/7 naar toe kunt. Uw dierbare wordt daar desgewenst opgebaard en u kunt op elk tijdstip van de dag bij de overledene zijn. U krijgt van ons de sleutel van de familiekamer. Een afspraak maken voor een rouwbezoek is dus niet nodig. U mag de familiekamer aanpassen door bloemen neer te zetten of een schilderij of foto in de kamer te plaatsen. We hebben geprobeerd de familiekamer huiselijk in te richten…u kunt dit dus zelf nog wat aanpassen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

(Klik met u muis op de foto om deze te vergroten.)

Familiekamer 24/7 Familiekamer 24/7 Familiekamer 24/7 Familiekamer 24/7Familiekamer 24/7

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek formulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.