Uitvaart Passewaaij

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartlocatie Passewaaij van Lingese Uitvaartzorg

Uitvaart PassewaaijHet is erg belangrijk dat u een mooie en waardige uitvaart laat verzorgen voor uw overleden dierbare. Wij van Lingese Uitvaartzorg kunnen u een geschikte uitvaartlocatie aanbieden in de omgeving van Passewaaij. Onze uitvaartcentrum is speciaal ingericht om de nabestaanden een plek te geven waar afscheid genomen kan worden van de overledene. U vindt er onder andere een aula waar de dienst georganiseerd kan worden, en een 24-uurs kamer voor de opbaring van uw overleden dierbare. Meer over de uitvaartcentrum van Lingese Uitvaartzorg kunt u op deze pagina vinden. Verder zullen wij ervoor zorgen dat uw overleden dierbare een waardig afscheid krijgt, die hij of zij verdient. Wij vinden het belangrijk dat het afscheid eruit zal zien zoals de overleden dierbare dit gewenst had. Daarom luisteren wij aandachtig naar al uw wensen, om dit te bewerkstelligen. Lees meer over onze uitvaartonderneming verder op de pagina hieronder.

Laat een prachtige uitvaart in Passewaaij verzorgen op de uitvaartlocatie van Lingese Uitvaartzorg

Wij weten als geen ander dat het afscheid moeten nemen erg zwaar is. Het is eenmaal een emotionele en hectische periode, waar veel geregeld moet worden. De uitvaartbegeleiders van Lingese Uitvaartzorg zullen u bijstaan en begeleiden door deze zware periode. U kunt ons 24/7 bereiken met al uw vragen en meer. Wij gaan aan de hand van uw wensen en uw eigen budget de uitvaart verzorgen. Dit kan uiteraard bij onze uitvaartcentrum. Echter heeft u ook de mogelijkheid om een andere locatie in Passewaaij te kiezen, mits dit mogelijk is. Zo maakt u de uitvaart nóg persoonlijker, en dus nóg mooier. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Het is altijd mogelijk dat u een gedeelte van de uitvaart zelf wilt verzorgen. Daarbij helpen wij u wanneer dit nodig is. Wilt u meer weten over Lingese Uitvaartzorg, raadpleeg dan onze website of Facebook pagina.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek formulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.