Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Passewaaij

Uitvaartlocatie Passewaaij van Lingese Uitvaartzorg

Uitvaartlocatie Passewaaij Het is erg belangrijk dat u een mooie en waardige uitvaart laat verzorgen voor uw overleden dierbare. Wij van Lingese Uitvaartzorg kunnen u een geschikte uitvaartlocatie aanbieden in de omgeving van Passewaaij. Onze uitvaartcentrum is speciaal ingericht om de nabestaanden een plek te geven waar afscheid genomen kan worden van de overledene. U vindt er onder andere een aula waar de dienst georganiseerd kan worden, en een 24-uurs kamer voor de opbaring van uw overleden dierbare. Meer over de uitvaartcentrum van Lingese Uitvaartzorg kunt u op deze pagina vinden. Verder zullen wij ervoor zorgen dat uw overleden dierbare een waardig afscheid krijgt, die hij of zij verdient. Wij vinden het belangrijk dat het afscheid eruit zal zien zoals de overleden dierbare dit gewenst had. Daarom luisteren wij aandachtig naar al uw wensen, om dit te bewerkstelligen. Lees meer over onze uitvaartonderneming verder op de pagina hieronder.

Laat een prachtige uitvaart in Passewaaij verzorgen op de uitvaartlocatie van Lingese Uitvaartzorg

Wij weten als geen ander dat het afscheid moeten nemen erg zwaar is. Het is eenmaal een emotionele en hectische periode, waar veel geregeld moet worden. De uitvaartbegeleiders van Lingese Uitvaartzorg zullen u bijstaan en begeleiden door deze zware periode. U kunt ons 24/7 bereiken met al uw vragen en meer. Wij gaan aan de hand van uw wensen en uw eigen budget de uitvaart verzorgen. Dit kan uiteraard bij onze uitvaartcentrum. Echter heeft u ook de mogelijkheid om een andere locatie in Passewaaij te kiezen, mits dit mogelijk is. Zo maakt u de uitvaart nóg persoonlijker, en dus nóg mooier. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Het is altijd mogelijk dat u een gedeelte van de uitvaart zelf wilt verzorgen. Daarbij helpen wij u wanneer dit nodig is. Wilt u meer weten over Lingese Uitvaartzorg, raadpleeg dan onze website of Facebook pagina.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

.