Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Zaltbommel

Uitvaart Zaltbommel van Lingese Uitvaartzorg

Uitvaart ZaltbommelBent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer die een prachtige uitvaart kan realiseren in Zaltbommel? Dan bent u bij Lingese Uitvaartzorg op de juiste plaats. Wij zijn namelijk een kleinschalige uitvaartondernemer die bekend is met de regio. Al meer dan vijftig jaar verzorgen wij en onze voorgangers uitvaarten in het gebied wat zich uitstrekt van Doornenburg tot Gorinchem, wat ook wel de Lingestreek heet. Hierbij zullen wij u bijstaan en helpen aan de hand van onze eigen verzorgingsteam en onze zorgzame uitvaartleiders. Wanneer u ons voor het eerst contacteert voor het melden van het overlijden, zal ons verzorgingsteam zo snel mogelijk naar u toe komen om de verzorging van de overledene dierbare te bewerkstelligen. U kunt dit bovendien ook zelf doen. Dan assisteert en adviseert ons verzorgingsteam u wanneer dit nodig is. Wilt u de uitvaart in Zaltbommel laten verzorgen door Lingese Uitvaartzorg? Bekijk eens onze website voor meer informatie.

Een prachtige afscheid in Zaltbommel gerealiseerd door Lingese Uitvaartzorg

Wij zullen luisteren naar de laatste wensen van u en uw nabestaanden. Het is namelijk onze prioriteit om een uitvaart in Zaltbommel te realiseren die u voor ogen had. Een prachtige uitvaart die het leven van de dierbare reflecteert, en waar iedereen later met een fijn gevoel aan terug kan denken. Want niets is namelijk belangrijker dan een goed afscheid. Wanneer u ons de uitvaart laat verzorgen zullen wij u van A tot Z ontzorgen. Wij zullen samen met u uw persoonlijke wensen bespreken voor de uitvaart in Zaltbommel. Als u zelf een onderdeel ervan wilt organiseren, dan kan dat natuurlijk. Ook zou u zelf een locatie voor de begrafenis of crematie kunnen kiezen rondom Zaltbommel. Hierbij gaan wij kijken in hoeverre dit te realiseren valt.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Heeft u verder nog vragen, dan horen wij die graag van u. Neem contact met ons op met de gegevens onderaan de pagina. Wellicht heeft u ook interesse in onze Facebook.

.